parallax background
ACCESORII PIATRA NATURALA

Adeziv Marmura

weber-set-marmo-plus-1

Pret: 65 lei / sac

pretul NU contine TVA

AMBALARE
Saci de 25 kg.
Paleti de 1050 kg (42 saci)

COMPOZITIE
Pulbere de culoare alba pe baza de ciment adaosuri minerale si rasini sintetice de calitate profesionala. Este un mortar adeziv aplicabil in pat subtire. Produs netoxic cu aderenta marita pentru interior si exterior pentru pardoseli si finisaje de pereti atat la pardoseli incalzite cat si la piscine. Nu influenteaza culoarea placilor.

Adeziv semi-profesional de culoare alba

SUPRAFATA PE CARE SE APLICA
Fara amorsaj :
Se aplica pe suprafete de beton beton usor beton poros tencuieli var-ciment tencuieli vechi sape de ciment pardoseli incalzite hidroizolatii pe baza de ciment.
Cu amorsaj :
Realizand un amorsaj cu produsul weber GR100 se poate aplica si pe alte suprafete cu absorbtie de apã foarte ridicata sau scazuta: beton proaspãt tencuialã proaspata placi ceramice.

PREGATIREA SUPORTULUI
Suprafata suport trebuie sa fie curata nedeformabila uscata si fixa iar fetele de aplicat trebuie sa fie curate fara urme de grasimi uleiuri praf sau alte impuritati. Betoanele trebuie sa aiba varsta de maturizare sapele o varsta de minim 28 de zile iar tencuielile absorbtie medie.

MOD DE PREPARARE SI LUCRU
Se toarna continutul unui sac in 7 litri de apa si se omogenizeaza manual sau mecanic cu ajutorul unui mixer electric pana cand obtineti un amestec omogen. Dupa un repaus de cca. 5 minute se reamesteca.
Mortarul adeziv astfel obtinut se intinde pe suprafata suport cu ajutorul unei mistrii canelate. in cazul in care placile au dimensiuni mari adezvul se va aplica atat pe suprafata suport cat si pe placa. Placile se fixeaza pe suprafata de contact prin apasare manuala pana la obtinerea unei suprafete plane. Placile trebuie asezate in stratul de adeziv in limita timpului deschis (open time).

RECOMANDARI
Nu umeziti placile inainte de placare.
Respectati cantitatea de apa la amestecare.
Temperatura de aplicare: intre +5°C ºi +30°C.


Pentru mai multe detalii vizitati magazinul nostru sau contactati-ne.

Asiguram livrare in toata tara.