Create din nisipuri și rășini de cuarț atent selecționate, care suferă un proces intens de prelucrare, calibrare și lustruire, blaturile cu cuarț SM se caracterizează prin rezistență ridicată la zgârieturi, absorbție redusă a apei și rezistență ridicată la substanțe chimice. Alimentele nu vor lăsa pete pe blat.

Comparativ cu alte suprafețe de cuarț, lustruirea suprafețelor Santamargherita este de neegalat: materialul este rezistent la pete și nu reține murdăria, făcând blatul foarte ușor de curățat. Suprafețele lucioase de cuarț sunt neporoase și foarte rezistente la lichide și substanțe acide precum cafea, vin, suc de lămâie, ulei de măsline, oțet și produse cosmetice.

Materialele Santamargherita sunt potrivite pentru o varietate de aplicații, inclusiv blaturi de bucătărie, blaturi pentru lavoare, placări de cadă și pereți de duș, podele, scări, placări de șemineu și pereți interiori și multe altele. Durabile și inalterabile în timp, ele ajută la menținerea calității oricărui mediu ridicat, oferind o frumusețe atemporală.

Pentru mai multe detalii vizitati magazinul nostru sau contactati-ne.
Asiguram livrare in toata tara.