Prin intermediul cercetarilor necontenite asupra materialelor si experimentarii asupra culorii, texturii si granulometriei, Stone Italiana pune bazele unei game de distinctii notabile in peisajul designului interior. Fabricat in intregime in Italia si reflectand o abordare corporativa a durabilitatii mediului, compozitul din quartz, cel mai raspandit si performant mineral din natura, este folosit pentru placarea pardoselilor, peretilor, blaturilor de bucatarie, blaturilor de chiuveta, backsplash-urilor, a scarilor si accesoriilor de mobilier.
Durabile, fiabile si unice din punct de vedere estetic, placile din compozit quartz Stone Italiana sunt rezistente la zgarieturi, pete si la impact, nu sunt deloc poroase si, astfel, ofera o bariera naturala impotriva infiltrarii de lichide, produse alimentare si bacterii. Drept urmare, suprafetele sale sunt extrem de igienice si asigura o intretinere si o curatare foarte usoara.
Pornind de la o gama de culori care este in sine variata si sofisticata in mod natural, Stone Italiana desfasoară cercetari experimentale pentru a crea nuante inovatoare si granulometrii personalizate, în solutii de ultima ora, care indeplinesc tot felul de cerinte diferite de design, utilizand un proces de productie durabil.
Astfel, Stone Italiana introduce pentru proiectele de mari dimensiuni posibilitatea de a customiza tipul de compozit, atat nuanta Pantone, granulatia cat si finisajul, pentru a crea un produs ce corespunde intru totul spatiului, cromaticii si finisajelor existente, pentru un spatiu congruent si inchegat.

Pentru mai multe detalii vizitati magazinul nostru sau contactati-ne.
Asiguram livrare in toata tara.