parallax background
ACCESORII PIATRA NATURALA

Dry Treat Stain Proof Original

dry-treat-stain-proof-original-2
dry-treat-stain-proof-original-2
dry-treat-stain-proof-original-5
dry-treat-stain-proof-original-3
dry-treat-stain-proof-original-4

Pret:

900 lei / bidon 3,79 litri

265 lei / bidon 946 ml

pretul NU contine TVA

AMBALARE
Bidon de 3,79 litri (acopera aprox 45m2 si se aplica neaparat in 2 straturi)
Bidon de 946 ml (acopera aprox 10m2 si se aplica neaparat in 2 straturi)

DESCRIERE
Impermeabilizant premium invizibil, garantat 15 ani, patrunde in profunzimea suprafetei tratate, lasand-o sa respire. Protejeaza piatra naturala, gresia, faianta, pavelele, betonul si chitul de rosturi impotriva petelor generate de apa, saruri sau uleiuri. Suprafetele interioare si exterioare tratate vor fi mai usor de curatat, si se vor mentine intr-o stare buna pentru mai mult timp.

STAIN-PROOF Original™ este potrivit pentru o gama larga de aplicatii, inclusiv fatadele cladirilor, podele, pereti, suprafetele din jurul piscinelor, terase, garaje, buctatarii si zone de divertisment.

APLICATII
STAIN-PROOF Original™ este potrivit pentru o gama larga de aplicatii, inclusiv fatadele cladirilor, podele, pereti, suprafetele din jurul piscinelor, terase, garaje.

GARANTIE
GARANTIE SCRISA 15 ANI atunci cand produsul este aplicat de catre un partener acreditat, aplicarea este realizata urmand instructiunile producatorului iar suprafata este intretinuta in mod regulat in conformitate cu intructiunile de întretinere, specificate in certificatul de garantie.


Pentru mai multe detalii vizitati magazinul nostru sau contactati-ne.

Asiguram livrare in toata tara.