parallax background
ACCESORII PIATRA NATURALA

Impregnant premium cu efect natural IS 25

impregnant-premium-cu-efect-natural-IS25-01

Pret: 100 lei / bidon

pretul NU contine TVA


DESCRIERE

IS 25 este un impregnant protectiv cu un spectru larg impotriva petelor de ulei, vin, detergenti, etc. Se utilizeaza pentru protejarea blaturilor de bucatarie, mese, bai si suprafete plane sau verticale din marmura si granit. Acesta ofera suprafetelor tratate rezistenta la apa si la agentii externi cum ar fi ploile acide, smog, inghet si umiditate, pastrand culoarea naturala a acestora.

MOD DE UTILIZARE

Inainte de folosirea produsului asigurati-va ca suprafetele sunt curate si uscate. Pentru aceasta puteti folosi CORMAC sau MIXT CLEANER.
In cazul suprafetelor proaspat montate sau spalate asteptati cel putin 5-7 zile inainte de aplicarea produsului.
Aplicati uniform produsul cu o pensula, trafalet sau prin pulverizare. Asteptati 15-20 de minute dupa care indepartati surplusul de produs cu o carpa uscata. In cazul suprafetelor mai absorbante este necesara repetarea operatiunii.

Acoperire 10-30 mp in functie de gradul de absorbtie al materialului. Evitati contactul cu ochii, folositi manusi de protectie. A nu se aplica pe suprafete prea incinse de caldura soarelui deoarece acest lucru favorizeaza vaporizarea produsului impiedicand astfel eficacitatea acestuia. Se recomanda utilizarea produsului in spatii bine ventilate evitand inhalarea directa a vaporilor. Se recomanda aplicarea produsului pe o suprafata de proba pentru a vedea eficacitatea produsului pe materialul care trebuie aplicat. Nu ne asumam raspunderea pentru aplicarea produsului in alte conditii decat cele prezentate. Pentru o buna intretinere ulterioara recomandam spalarea acestuia cu CLEANER 53.

MANIPULARE SI DEPOZITARE

Manipulati produsul in locuri bine ventilate. Conservati produsul in recipientele originale bine inchise si departe de razele soarelui. A se pastra la o temperatura ambientala cuprinsa intre 0°si 30° C. Termenul de valabilitate al produsului este de 2 ani.Pentru mai multe detalii vizitati magazinul nostru sau contactati-ne.

Asiguram livrare in toata tara.